Agenda

Op deze pagina zullen aankomende agenda punten worden vermeld.

Vergaderdata CT Kruidenbuurt in 2024.

woensdag 13 maart, woensdag 8 mei, woensdag 3 juli, woensdag 11 september,
woensdag 13 november.

Uitgave bulletins 2024

februari/maart, mei/juni, september, oktober/november, december.

Boelen in de KruidenBuurt

Zaterdag 30 september was de prijsuitreiking van de buurtcompetitie en werd ook het individuele toernooi gespeeld. In de morgen werd met een aantal vrijwilligers de banen schoongemaakt en een tent opgezet en aangekleed.

Het is altijd weer een gok om een datum te prikken waarop het goed boelen is. Dit jaar boften we het was het lekker weer. Van 13:00 uur tot 17:00 uur rolden de ballen op de 2 gewone en de 2 grasbanen aan de Basielhof. Er werd op tijd gespeeld dus men kon als de 13 bereikt was gewoon doortellen. Na elke 25 minuten kreeg men te horen ‘stoppen’. Op dat moment is het ook stoppen en de punten die op het scorebord staan worden doorgegeven en individueel geteld. Na een paar minuten pauze werden dan de volgende wedstrijden aangekondigd. Zodra ieder bij de betreffende baan was gingen de 25 minuten weer van start. Het was eerlijk verdeeld ieder speelde 3x op gras en 3x op een gewone baan.

Na afloop kon men zich te goed doen aan de klaargezette versnaperingen.

Dit jaar hadden we bij de competitie nieuwe winnaars. 1e prijs Paul van Beers en Peter Hendrikse 30 punten 2e prijs Marga en Paul Groeneveld 26 punten 3e prijs Marijke en Kees Lodewijks 19 punten Poedelprijs Joke Hageman en Ted van der Molen

De uitslag van het toernooi was als volgend. 1e prijs Paul van Beers 71 punten 2e prijs Dimitrie Govaerts 66 punten 3e prijs Wim Bazelmans 61 punten Poedelprijs Joop Sio

Om 20:00 uur zat alles weer in de container opgeborgen en konden we weer terugkijken op een geslaagde competitie en toernooi.